Shandong Abletec Machinery Co., Ltd

 

Shandong Abletec Machinery Company specializes in manufacturing CNC Router and Laser machines.Since 2005 we have been based in the Industrial Zone of Jinan City, Shandong Province south of Beijing.

Our main products are ABLETEC CNC Routers and Laser engraving and cutting machines. Stock or custom configurations are our specialty. Components for our machines are sourced from world class suppliers and innovators in machine control.

sinau More

WE ARE BANG

Minangka Produsèn anjog saka CNC Router lan mesin Laser., Kita setya kang ing ngarep teknologi lan inovasi lan terus-terusan Ngapikake kabeh wilayah saka bisnis kita. strategi kita mbantu kita gain posisi kuwat ing pasar internasional lan njamin wutah long term.
mark01 mark02 mark03 mark04
  • 14

    Taun
    Saka Pengalaman
  • 5000+

    Panginstalan
    commisioned ampe tanggal
  • 120+

    Negara
    kita wis dièkspor
  • D & B Certificate

Apa kita nuruti

A profesional Produsèn OF CNC ROUTER lan Laser Mesin

Kepriye bisa

  • 1

    FIELD KARYA

  • 2

    EXPERIENCE Lan Keahlian

  • 3

    GO Hand Ing tangan

DESIGN

Our main products are Abletec CNC Routers and Laser engraving and cutting machines. Stock or custom configurations are our specialty. Components for our machines are sourced from world class suppliers and innovators in machine control.

We are setya kanggo maringi solusi efektif lan produk kualitas karo turnaround banget cepet. We iku siji saka sawetara sing ngerti kualitas lan pangiriman syarat pelanggan domestik lan internasional kita. Kabeh mesin sing mbangun tetep ing pengarepan atine pelanggan '.

Pabrik

Except supplying standard machines. Abletec also make customized machines.

Mangga bareng gagasan karo kita lan kita bakal nggawe pikirane mesin apa.

TEST

Kabeh mesin bakal dites 24hours ndhuwur sadurunge pangiriman kanggo nggawe manawa klakuané bener. Paramèter dibangun kanggo program bakal duwe serep.

layang

We sumber FOB, CIF lan door to door item kintunan kanggo choosing.All Panjenengan mesin bakal dikempalken uga ing kasus plywood kanggo nggawe manawa iku arrives ing kondisi apik.

Sawisé SERVICE SALE

We duwe tim layanan sing wis 8 anggota sing bisa nganggo basa Inggris, Kanggo pitakonan padha reply online. Yen perlu, kita bisa ngirim Teknisi kanggo panggonan kanggo instalasi lan latihan.

  • desain

  • Pabrik

  • TEST

  • layang

  • Sawisé SERVICE SALE