Contact Us

Jinan AccTek Machinery Co., Ltd

Address

 3-1007, Minghu Plaza, No. 777 Minghu West Street, Tianqiao District, Jinan City, China

telpon

86-0531-86160023

 

jam

Ana-ana: 9 esuk kanggo 6pm
ana, ana: Ditutup

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita