Jinan AccTek Machinery Co., Ltd

 

Jinan AccTek Machinery Company specializes in manufacturing CNC Router and Laser machines.Since 2005 we have been based in the Industrial Zone of Jinan City, Shandong Province south of Beijing.

Our main products are AccTek CNC Routers and Laser engraving and cutting machines. Stock or custom configurations are our specialty. Components for our machines are sourced from world class suppliers and innovators in machine control.

Mëso më shumë

JEMI TË GJITHË BOTËN

Si një prodhuesi kryesor i CNC Router dhe makina lazer., Ne jemi të përkushtuar për të qenë në ballë të teknologjisë dhe inovacionit dhe vazhdimisht përmirësimin e të gjitha fushat e biznesit tonë. Strategjia jonë na ndihmon të fitojë një pozitë të fortë në tregun ndërkombëtar dhe siguron një rritje afatgjatë.
mark01 mark02 mark03 mark04
 • 14

  Vite
  të përvojës
 • 5000 +

  Instalime
  porositur deri tani
 • 120 +

  Vendet
  ne kemi eksportuar në
 • D & B Certificate

Çfarë bëjmë ne

Një prodhues i CNC router dhe Laser Machines

SI NE PUNE

 • 1

  FUSHA E PUNËS

 • 2

  EKSPERIENCA dhe ekspertiza

 • 3

  GO dorë për dore

DESIGN

Our main products are Abletec CNC Routers and Laser engraving and cutting machines. Stock or custom configurations are our specialty. Components for our machines are sourced from world class suppliers and innovators in machine control.

Ne jemi të angazhuar për të siguruar zgjidhje me kosto efektive dhe produkte të cilësisë me një kthesë shumë të shpejtë. Ne jemi një nga të paktët që e kuptojnë të cilësisë dhe ofrimit kërkesat e klientëve tanë vendas dhe ndërkombëtarë. Të gjithë makinë janë ndërtuar duke mbajtur në pritje të klientëve mendje.

PRODHIM

Except supplying standard machines. Abletec also make customized machines.

Ju lutemi të ndajnë idetë tuaja me ne dhe ne do të bëjmë mendimet tuaja një makinë pune.

TEST

Të gjitha makinat do të testohen për 24hours lart para se të dërgesës për të siguruar që veprat e saj të saktë. Parametrat ne kemi ngritur për programin do të ketë një kopje rezervë.

DELIVERY

Ne furnizimit FOB, CIF dhe derë më derë artikuj dërgesës për choosing.All tuaj makinat do të jenë të paketuara edhe në një rast të kompensatë për të siguruar se arrin në gjendje të mirë.

Pas shërbimit SHITJE

Ne kemi një ekip të shërbimit i cili ka 8 anëtarë të cilët mund të flasin anglisht, Për çdo pyetje që ata do të përgjigjen online. Nëse është e nevojshme, ne mund të dërgojë teknik për vendin tuaj për instalimin dhe trajnimin.

 • dizajni

 • prodhim

 • TEST

 • DELIVERY

 • Pas shërbimit SHITJE