Jinan AccTek Machinery Co., Ltd

 

Jinan AccTek Machinery Company specializes in manufacturing CNC Router and Laser machines.Since 2005 we have been based in the Industrial Zone of Jinan City, Shandong Province south of Beijing.

Our main products are AccTek CNC Routers and Laser engraving and cutting machines. Stock or custom configurations are our specialty. Components for our machines are sourced from world class suppliers and innovators in machine control.

Diajar deui

Kami di sakuliah dunya

Salaku produsén ngarah tina CNC router tur mesin laser., Urang anu komitmen keur aya di forefront tina téhnologi jeung inovasi sarta terus ngaronjatkeun sagala widang bisnis urang. strategi urang ngabantuan kami mangtaun hiji posisi kuat di pasar internasional tur ensures tumuwuh istilah panjang.
mark01 mark02 mark03 mark04
  • 14

    Taun
    pangalaman
  • 5000+

    Pamasangan
    commisioned saacan tanggal
  • 120+

    Nagara
    urang geus diékspor ka
  • D & B bijil

Naon Urang Naha

Produsén panarjamah CNC router AND laser mesin

Kumaha urang dianggo

  • 1

    Médan gawé

  • 2

    Pangalaman jeung kaahlian

  • 3

    Balik raket

rarancang

Our main products are Abletec CNC Routers and Laser engraving and cutting machines. Stock or custom configurations are our specialty. Components for our machines are sourced from world class suppliers and innovators in machine control.

Kami komitmen nyadiakeun waragad solusi éféktif jeung produk kualitas sareng turnaround gancang pisan. Kami salah sahiji ti saeutik anu ngarti kualitas sarta pangiriman syarat konsumén domestik jeung internasional urang. Kabéh mesin anu ngawangun buruk dina frékuénsi ékspéktasi pikiran konsumén '.

ngahasilkeun

Except supplying standard machines. Abletec also make customized machines.

Mangga babagi pamanggih anjeun kalawan kami sarta kami bakal nyieun pikiran anjeun hiji mesin berpungsi.

nguji

Sagala mesin bakal diuji pikeun 24hours luhur saméméh kiriman keur mastikeun karya na neuleu. Parameter kami nyetél keur program bakal gaduh cadangan.

pangiriman

Urang nyadiakeun FOB, CIF na panto ka panto barang kiriman keur choosing.All Anjeun mesin bakal dipak ogé dina hal lapis ka pastikeun eta datang dina kaayaan alus.

Sanggeus layanan diobral

Simkuring boga tim layanan nu boga 8 anggota anu bisa nyarita basa Inggris, Sangkan patalékan maranéhna bakal ngawalon online. Upami diperlukeun, kami bisa ngirim teknisi ka tempat anjeun instalasi tur latihan.

  • rarancang

  • ngahasilkeun

  • nguji

  • pangiriman

  • Sanggeus layanan diobral