Cina 2000w Serat laser pipe motong Mesin AKJ1530F2 Kalawan usaha Rotary Produsén na Supplier | AccTek

2000w Serat laser pipe motong Mesin AKJ1530F2 Kalawan usaha Rotary

Pondok Description:

Kaunggulan tina Serat laser cutter: 1 speed High, precision tinggi, efisiensi tinggi na béaya rendah 2 Mudah on operasi, jalur optik fiber, tanpa tediously adjustment on jalur optik 3 Struktur Compact, alus sealing, niatna adaptable kana parobahan lingkungan. 4 Kalawan sistem sampurna otomatis nyarang nu tiasa nyimpen waktos, simpen bahan, lambaran utilization ratio nepi ka 95% 5 Pindah crossbeam, kabaya precision tinggi diimpor sarta pituduh linier rail, pangiriman stabil, precis tinggi ...


jéntré produk

Tags produk

Kaunggulan tina Serat laser cutter:
1 speed High, precision tinggi, efisiensi tinggi na béaya rendah
2 Mudah on operasi, jalur optik fiber, tanpa tediously adjustment on jalur optik
3 Struktur Compact, alus sealing, niatna adaptable kana parobahan lingkungan.
4 Kalawan sistem sampurna otomatis nyarang nu tiasa nyimpen waktos, simpen bahan, lambaran utilization ratio nepi ka 95%
5 Pindah crossbeam, kabaya precision tinggi diimpor sarta pituduh linier rail, pangiriman stabil, precision tinggi.
6 Maké Shanghai Cypcut motong serat Sistim ngadalikeun profésional sarta kuat yen dumasar kana sistem operasi Windows, kalayan alus: BodhisattvaBot Mesin Asasi Manusa sarta operasi gampang.
7 laser dihasilkeun tanpa gas na eta bisa make hawa pikeun motong lambar logam
8 Mesin pigura, crossbeam na worktable ngadopsi struktur las integral. Kalawan annealing relief setrés, jeung Geter perlakuan relief stress, éta sakabéhna bisa ngaleungitkeun las na stress processing, ngajaga kakuatan tinggi na precision, ngajaga pamakéan normal 20 taun tanpa deformasi

Utamana konfigurasi:
# aréa gawe: 3000 * 1500 * 120mm
# 1000W Cina Raycus laser serat generator
# 20-200mm pipe diaméterna & tube usaha Rotary alat
Sistim Ngadalikeun #: Bochu (Cypcut) jeung handwheel nirkabel Jauh (DSP Panel)
#Industry komputer kaasup
#WSX brand sirah laser
# Japan 850w Yaskawa loop nutup motor servo na drivers pikeun XY sumbu, Pansonic motor 400w servo pikeun Z sumbu.
# Taiwan TBI transmisi bola screw
# Taiwan Hiwin 30mm lebar linier pituduh pasagi rail
#Taiwan Gear jeung rak
#Japanese SMC Airtac Pneumatic axilliary Sistim otomatis-dahar
# Otomatis-handap sistem sirah laser (otomatis bisa ngaluyukeun jangkungna nurutkeun material`s
jangkungna )
# 7P tipe Industrial cai profésional chiller
#French MOTOVARIO reducer
#French Schneider Electronic komponén

aplikasi :
Cocog jeung stainless steel, baja karbon, baja silikon, alloy aluminium, titanium alloy, baja galvanized, aluminium-plating, plat séng, tambaga jeung logam lianna.
Pipe buleud tur tube alun.

IMG_0088    IMG_0012

data teknis:

model 1530 Serat mesin motong laser
Area ngagawekeun 1500 * 3000mm / 1500 * 4500mm
laser daya 1000W / 1500w / 2000w / 3000W
Panjang laser Wave 1064nm
Table ngagawekeun Sawtooth
Maksimum dianggurkeun Aplikasi Speed 1200mm / s
posisi akurasi ± 0.05mm / m
posisi Speed 20m / mnt
Minimum Line Width ± 0.02mm
motong ketebalan ≤30mm
System kontrol Cypcut
posisi Tipe titik beureum
Konsumsi kakuatan ≤12KW
tegangan gawe 220v / 380V / 50Hz-60Hz
Gas bantu oksigén, nitrogén, hawa
hirup Gawe tina modul serat Leuwih ti 100000 jam
Serat sirah motong laser WSX Cina
sistim supir Japan YASKAWA servo
Sistim guider liner Taiwan Hiwin 30mm
ngirimkeun sistim Dual rak & tipe Pinion
sistim rak Taiwan Apex
Reducer MOTOVARIO Perancis
tube dimater 20-200mm
waktos jaminan 1,5 taun

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami