Cina 3mm steel Steel 1000W Professinal pipah pipe laser cutter AKJ60F Produsén na Supplier | AccTek

3mm steel Steel 1000W Professinal pipah pipe laser cutter AKJ60F

Pondok Description:

Pinuh otomatis loading na alat unloading Loading: Sanggeus pipa kebat sakabeh anu nempatkeun dina alat dahar, pipa ieu bisa intelligently dibagi, dimuat na disambungkeun seamlessly jeung cutter pipe pikeun mastikeun yén ngan hiji pipa ieu diangkut kana panangan pangiriman dina hiji waktu . Unloading: bahan réngsé ieu otomatis unloaded kana bagian silo, ganda rollers rojongan bantu bagian lila; bahan tiasa otomatis disiapkeun dina mangsa ngolah waktos, shorten waktu dahar. Otomatis ...


jéntré produk

Tags produk

Pinuh otomatis loading na alat unloading
Loading:
Sanggeus pipa kebat sakabeh anu nempatkeun dina alat dahar, pipa ieu bisa intelligently dibagi, dimuat na disambungkeun seamlessly jeung cutter pipe pikeun mastikeun yén ngan hiji pipa ieu diangkut kana panangan pangiriman dina hiji waktu .
Unloading:
bahan réngsé ieu otomatis unloaded kana bagian silo, ganda rollers rojongan bantu bagian lila; bahan tiasa otomatis disiapkeun dina mangsa ngolah waktos, shorten waktu dahar. Unloading otomatis, patempatan na scraps anu otomatis dipisahkeun, ngurangan asihan, nyimpen tanaga gawé, ngaronjatkeun efisiensi produksi mesin.

Utamana konfigurasi:
#Working panjang panjangna 6000mm
#square tube 220 * 220mm, buleud tube Φ20-Φ 210mm
#Laser generator 500w, brand Raycus, pangalusna di Cina
motong sirah #Good kualitas WSX kalawan otomatis handap Sistim
#Cypcut Sistim controller
#Taiwain Hiwin kuadrat Buku rel 30mm
#Japanese 1800w YASKAWA motor servo na supir Y sumbu,
850w YASKAWA servo keur X, 750w pikeun sumbu Z
#Japanese 1800w YASKAWA servo pikeun clamp alat usaha Rotary
gear #Dual jeung rak keur sumbu Y, Taiwan TBI ballscrew keur X, sumbu Z
#Taiwan Apex gear jeung rak
#French Schneider Electronic komponén
#French MOTOVARIO ngurangan keur sumbu Y,
#Taiwan Airtac unsur pneumatic
#Industrial chiller cai
sistim #Purging

Bahan aplikasi: 
Serat laser motong Equipment téh cocog pikeun motong logam kalawan steel Steel lambaran, hampang Steel Lempeng, Karbon Steel lambaran, Galunggung Steel Lempeng, Spring Steel lambaran, Beusi Lempeng, Galvanized Beusi, lambaran Galvanized, Aluminium Lempeng, lambaran Tambaga, Kuningan Lambaran , Perunggu Lempeng, Emas Lempeng, Silver Lempeng, titanium Lempeng, Metal lambaran, Metal Lempeng, tabung na pipa, jsb
2.Application Industries: ACCTEK Serat laser motong Mesin anu loba dipaké dina manufaktur Billboard, Panyiaran Radio sarta Télévisi, Tanda, Signage, Metal Hurup, LED Hurup, Dapur Ware, Panyiaran Radio sarta Télévisi Hurup, lambaran Metal Processing, Logam komponen-komponen sareng Bagian, Ironware, Chassis, kabaya & cabinets Processing, Metal Karajinan, Metal Art Ware, lift Panel motong, Hardware, Otomatis Bagian, Kacamata pigura, Electronic Bagian, Nameplates , jsb

60F-1000W    2016111617550420190529094039    20190529094001

data teknis:

model AKJ60F
Pipe éféktif motong Panjang 6000mm
Max. kaluaran daya 4000w / 3000w / 2000w / 1500w / 1000w
Pipe éféktif motong diaméterna 20-220mm
Motong diaméterna Square pipah éféktif 20 * 20-200 * 200mm
tube rectangular Mnt. ujung Panjang ≥20mm
Max. Luar Circle diaméterna ≤220mm
X / Y sumbu-akurasi positioning 0.05mm
X / Y sumbu-akurasi repositioning 0.03mm
speed max.moving X-sumbu 100m / mnt
speed max.moving Y sumbu- 100m / mnt

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami