Profil Perusahaan

Jinan AccTek Machinery Co., Ltd

 

Jinan Acctek Machinery Company specializes in manufacturing CNC Router and Laser machines.Since 2005 we have been based in the Industrial Zone of Jinan City, Shandong Province south of Beijing.

Our main products are Acctek CNC Routers and Laser engraving and cutting machines. Stock or custom configurations are our specialty. Components for our machines are sourced from world class suppliers and innovators in machine control.

1530 cnc aluminium motong plasma
1325 logam lambar cnc plasma cutter (1)

Mesin ieu dipaké dina loba industri, karajinan sarta usaha kasenian sakuliah dunya. Ieu kaasup woodwork, logam jeung karya batu, fabrikasi aluminium, wangunan kapal, warung pas, pembuatan kapang, ka sawatara ngaran.
Prosedur jaminan kualitas dedicated sarta pohara terampil sanggeus departemén jasa jualan, tim jualan, jeung teleb urang hartosna nu bisa meuli jeung kapercayaan.
Urang ngabagéakeun para nasabah tur poténsi associates bisnis ti sakuliah dunya. Bisa gawé bareng cooperatively for teu ngabantuan silih.
"Bisnis kami téh pikeun ngaronjatkeun Anjeun bisnis"

Pameran internasional

IMG_0009
IMG_4338
IMG_4444
`ATY% Z9 $ _U1`7 [4N) GC [KDG
IMG_5109 (20190425-075643)
IMG_4460

ngadatangan Konsumén

album- (8)
album- (11)
album- (12)
album- (16)
album- (28)
album- (1)
album- (34)
album- (2)