Cina Acctek Multi huluna CNC router Mesin AKM1020-10R Produsén na Supplier | AccTek

Acctek Multi huluna CNC router Mesin AKM1020-10R

Pondok Description:

Fitur utama: 1) struktur Basajan dina tipe linier, gampang di instalasi tur maintation. 2) nganut canggih kawentar dunya komponén brand di bagian pneumatic, patempatan listrik jeung bagian operasi. 3) tekanan High engkol ganda ngadalikeun bubuka paeh sareng nutup. 4) ngajalankeun dina automatization tinggi na intellectualization, teu polusi Aplikasi Produk: usaha Rotary ukiran: Nyieun relief dina barang silinder, stair rail, handrail, meja atawa suku char tea-baki, awak manusa, avatar, Buddha st ...


jéntré produk

Tags produk

Fitur utama:
1) struktur Basajan dina tipe linier, gampang di instalasi tur maintation. 
2) nganut canggih kawentar dunya komponén brand di bagian pneumatic, patempatan listrik jeung bagian operasi. 
3) tekanan High engkol ganda ngadalikeun bubuka paeh sareng nutup. 
4) ngajalankeun dina automatization tinggi na intellectualization, teu polusi 

Aplikasi produk:
usaha Rotary ukiran:
Nyieun relief dina barang silinder, stair rail, handrail, meja atawa suku char tea-baki, awak manusa, avatar, patung Buddha, jsb
1. Advertising industri: motong / ukiran / pangeboran / poto ukiran , motong, pangeboran di kai, MDF, awi, plastik, PVC, acrylic, dua kelir dewan, logam, batu jeung sajabana 
2. Urug: kai panto motong, panto kai karya seni ukiran, gelombang papan nyieun, 3d ukiran poto, karya relief leutik atawa gede, silinder bahan ukiran, 3d poto ukiran jsb
3. Industri Waditra: alat 3D ukiran permukaan jeung motong bentuk.
Industri 4. karya seni: Poto pigura pembuatan, kotak perhiasan ngahasilkeun, inohong ukiran, ukiran karakter tur motong, ngaran merk pembuatan, motong kado leutik, souvenir pembuatan, ukiran rupa hurup hiasan, angka on jandéla leutik, pager, témbok, jsb
5. modél pembuatan: ka motong bahan kana wangun béda pikeun modél pembuatan. 

IMG_8189    AKM1325-10Rcnc-router-mesin-loba-spindle-sirah-woodwork- (15)

mmexport1495186820741    mmexport1495186805098

parameter:

No   model  gambaran
1 Ngaran Produk router cnc AKM1020-10R
2 merek ACCTEK
3 Guideway Xyz sumbu-pamakéan liner guideway
4 modeu nyetir rak X jeung gear, Y silinder, Z bola screw
5 aréa digawé 125 * 1000mm
6 Z-sumbu 350 mm
7 Dahar jangkungna 350 mm
8 Speed ​​Spindle 0-24000r / mnt
9 speed ngolah 20000mm / mnt
10 precision mékanis ± 0.1mm / 300mm
11 Software cocog Tipe 3 software, software Artcut, software Artcam
12 Spindle 10 * cooling cai 2.2KW spindles (Goréng)
13 sumber kakuatan AC220V / 380V 50HZ
14 tipe supir Servo motor / stepper
15 diaméterna sabeulah 3.175mm, 4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12.7mm
16 sistim kontrol NCSTUDIO atawa DSP (USB panganteur) / Mach 3
17 Ngajalankeun hawa Kaayaan   0-45degree
18 kalembaban relatif 30% -75%

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami