Cina CNC Tekstil lawon Cloths Toys Imah denim Kaos Otomatis FeedingLaser motong Mesin Ku CO2 laser AKJ2535 Produsén na Supplier | AccTek

CNC Tekstil lawon Cloths Toys Imah denim Kaos Otomatis FeedingLaser motong Mesin Ku CO2 laser AKJ2535

Pondok Description:

Fitur: 1. -format badag motong laser incision lemes rupa, minuhan blanking, machining sakabeh salembar lawon 2. design jalur lampu stabil, cocog mesin cai -cooled industri, mastikeun nu ageung-format, motong karya posisi kakuatan laser permukaan kaluaran mangrupa konsisten, saum sareng efisien, kualitas machining stabil 3. dahar otomatis tur discharging, simpen waktos, ngaronjatkeun efisiensi gawé, éta bisa ngaropéa nurutkeun tungtutan customer urang 4. sistim dahar adopts husus Wo ...


jéntré produk

Tags produk

Fitur:
1. -format badag motong laser incision lemes rupa, minuhan blanking, machining sakabeh salembar lawon 
2. design jalur lampu stabil, cocog mesin cai -cooled industri, mastikeun nu ageung-format, motong karya posisi kakuatan laser permukaan kaluaran mangrupa konsisten, saum sareng efisien, kualitas machining stabil 
3. dahar otomatis tur discharging, simpen waktos, ngaronjatkeun efisiensi gawé, éta bisa ngaropéa nurutkeun tungtutan customer urang 
4. sistim dahar adopts kecap husus, alat pedrail dahar otomatis, objék processing merenah mindahkeun kalawan bébas dina beungeut mesin motong 
5. keur pinuh ngarojong software desain, kayaning CAD, CORELDREW, Photoshop, ramah panganteur lalaki-mesin, hirup deukeut jeung industri perlu 
6. mesin dipaké dina pakéan, tékstil, kulit jeung industri sejenna, utamana dipaké pikeun plat, coth, kulit, jeung bahan non-logam lianna 

Aplikasi:
pakean / acara industri / tékstil home / sulaman / kaulinan / kulit / bagasi / korsi mobil

2    3

4    5

AKJ2535

parameter:

nami CNC Tekstil Mesin lawon / cloths / Toys / home / denim / pakéan otomatis feedingLaser motong sareng laser CO2
model AKJ2535
méja gawé     baja net steel + Otomatis-dahar méja kerja 
aréa gawe   2500 * 3500mm
bahan lumaku     Lawon, kulit, kai, MDF, kaca, batu, plastik, karét, jsb
kakuatan laser               80W, 150W
jenis laser          laser CO2, brand RECI, hirup jasa> 10000hrs
métode cooling          cooling cai
sistim nyetir         motor Stepper  
speed ukiran       0-90000mm / mnt
speed motong            0-50000mm / mnt
software ngadalikeun       DSP Sistim ngadalikeun, RDWORKS V8
lingkungan software Windows XP / 7/8/10
software cocog    Coreldraw, Autocad 
format dirojong          DST, PLT, DXF, AI, Las, BMP, JPG, PNG, jsb 
kontrol kaluaran laser  0-100% dikawasa ku software                
Ukuran ukiran mnt    hurup Inggris, 1 * 1mm
akurasi Locating  ≤0.01mm 
output separation Warna nuhun 
asesoris bantu     Haseup kipas, tabung fume, pompa hawa  
Suhu bisa dipake 0-45 ℃, Humidity5-95% (teu cai condensate.) 
Sasayogian tanaga                         110v / 220v, 50hz / 60hz  

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami