Taros Kami

Jinan AccTek Machinery Co., Ltd

alamat

 3-1007, Minghu Plaza, No 777 Minghu West Street, Tianqiao District, ijinan Kota, Cina

telepon

86-0531-86160023

 

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm
Sabtu, Minggu: Ditutup

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami