Cina Quality High lawon Kulit Cnc osilasi péso motong Mesin AKZ1515 Produsén na Supplier | AccTek

Quality tinggi lawon Kulit Cnc osilasi péso motong Mesin AKZ1515

Pondok Description:

rinci produk: 1) fungsi motong tina alat osilasi: Ieu jalan ku motor frekuensi tinggi, ku sumbu usaha Rotary bisa ngarobah sudut péso. Bisa install knifes tipe béda, kayaning péso osilasi, péso bunderan, pneumatic péso hawa, jsb ogé bisa nambahan sababaraha parabot pilihan, kayaning kabayang creasing, tanda pananya, alat punching, jsb 2) Positioning: positioning kalawan garis cross beureum positioning system. 3) alat deteksi Platform ngatur tekanan péso otomatis, anu ngamungkinkeun para a platfor tingkat ...


jéntré produk

Tags produk

Rinci produk:
1) fungsi motong tina alat osilasi: Ieu jalan ku motor frekuensi tinggi, ku sumbu usaha Rotary bisa ngarobah sudut péso. 
Bisa install knifes tipe béda, kayaning péso osilasi, péso bunderan, pneumatic péso hawa, jsb ogé bisa nambahan sababaraha parabot pilihan, kayaning kabayang creasing, tanda pananya, alat punching, jsb
2) Positioning: positioning kalawan garis cross beureum positioning system.
3) alat deteksi Platform ngatur tekanan péso otomatis, anu ngamungkinkeun para platform tingkat sarta motong sampurna.
4) precision High CNC péso osilasi mesin motong tiasa dipicuna draf misah jeung gampang potongan buah leutik.
5) The anti tabrakan sarta diwangun-di alat otomatis-sensing mastikeun kaamanan CNC mesin motong péso osilasi.
6) efisiensi High bisa kabiruyungan tanpa nyieun model péso tinggi-ongkos.
7) The precision tinggi CNC osilasi péso kulit mesin motong anu dirancang pikeun ngahasilkeun kalawan saeutik tur tiasa nyimpen dina waragad bari ngajaga speed na akurasi.  

Aplikasi:
1) Ieu bisa motong loba bahan béda. Kayaning, kertas corrugated, kardus, kertas offset, dewan abu, karét, dewan sayang madu, PP, pe, PVC, gasket, kulit, karpét jeung mat.
Teken fungsi kalawan kamajuan pen (pilihan): Bisa tarik rupa precision gambar luhur bahan motong: dewan corrugated, busa, PVC, styrene, Coroplast, Celtec, pilem magnét, vinyl napel, kulit, karét, fabrics, inténsitas tinggi film reflective, kertas , kardus, polystyrene, film magnét, vinyl jsb
3) fungsi punching (pilihan): bisa punch liang dina bahan, sapertos kulit, karton, PVC, karpét jeung mat, jsb.

AKZ1515- (2)    AKZ1515- (3)

AKZ1515- (4)    AKZ1515- (5)

Parameter teknis:

ngaran modél péso osilasi mesin motong AKZ1515
Max. ukuran motong 1500 * 1500mm
konfigurasi kaamanan Tinggi sénsitip induksi infra red
Metoda ngaropéa bahan diserep vakum kakuatan tinggi na partisi intelektual
speed motong Max 1.5m / s (Factory setting mangrupakeun 1m / s)
ketebalan motong Max 50mm
Precision mékanis ± 0.1mm
sistim Girang Taiwan Delta motor servo na supir
sistim kontrol modél sistem Torcen TC-6828
modeu tampilan layar rampa kristal cair Cina jeung Inggris
Metoda pangiriman data Ethernet
sistim instruksi format nu cocog HPGL
kapasitas panyangga 2GB
Voltaseu tegangan mesin téh 220V, tegangan pompa vacuum nyaeta 380V
Lingkungan operasi Suhu 0 ℃ -40 ℃; kalembaban 20% -80% 
Format grafis dirojong DXF, PLT, BMP, GIF, JPGE, CDR, DWG, PWJ, jsb

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami