Cina High Speed ​​Cnc Plasma Metal Lambaran motong Mesin AKP1325 Produsén na Supplier | AccTek

Speed ​​tinggi Cnc Plasma Metal Lambaran motong Mesin AKP1325

Pondok Description:

Mesin fitur: struktur 1) dilas tina tube thickening pasagi bareng jeung Taiwan diimpor pituduh rail pikeun mastikeun speed jalan na akurasi. 2) motong sirah kalawan sistem cooling tiasa permukaan gancang tiis tina bahan ulah Burr jeung résidu. 3) suplai Power ngaluyukeun ayeuna nurutkeun ketebalan béda tina bahan pikeun mastikeun motong bahan tanpa Burr. 4) olahan Bahan tina kerf leutik tur rapih, tanpa ngolah sekundér. 5) sistem Advanced kontrol digital, sto kapasitas badag ...


jéntré produk

Tags produk

Mesin fitur:
struktur 1) dilas tina tube thickening pasagi bareng jeung Taiwan diimpor pituduh rail pikeun mastikeun speed jalan na akurasi.
2) motong sirah kalawan sistem cooling tiasa permukaan gancang tiis tina bahan ulah Burr jeung résidu.
3) suplai Power ngaluyukeun ayeuna nurutkeun ketebalan béda tina bahan pikeun mastikeun motong bahan tanpa Burr.
4) olahan Bahan tina kerf leutik tur rapih, tanpa ngolah sekundér.
5) Advanced sistem digital kontrol, fungsi kapasitas nyimpen badag, merenah pikeun maca jeung prosés.
6) software cocog: Ucancam, Type3, Fastcam, jsb.

Aplikasi:
1) bahan Cocog:
motong Beusi Lempeng, sepré Aluminium, lambaran Galvanized, steel, piring titanium jsb
2) industri aplikasi:
Mobil, motor, kapal tekanan, mesin kimia, industri nuklir, mesin umum, mesin rékayasa, baja struktur, shipbuilding jeung industri lianna.

1325-logam-lambar-cnc-plasma-cutter- (2)    1325-logam-lambar-cnc-plasma-cutter- (3)

plasma-mesin-motong-steel- (2)    plasma-mesin-motong-steel- (1)

parameter teknis:

model AKP1325
aréa Gawe (XY) 1300 * 2500mm
sistim kontrol Starfire + THC
méja gawé méja Sawtooth
bahan gawe Beusi, Steel, Aluminium cadar, Galvanized cadar, jsb
ketebalan ngagawekeun 0.3-50 mm
Max Speed ​​motong 15000mm / mnt
Sasayogian tanaga Huayuan catu daya: 63A / 100A / 160A / 200A Hypertherm kakuatan suplai: 45A / 65A / 85A / 105A / 125A / 200A / 400A
input tegangan 380V 50HZ
Nyambungkeun Jalan USB / PC
sistim Girang motor Stepper
akurasi positioning ulang ± 0.05mm
prosés precision ± 0.35mm
software FASTCAM
rel Taiwan Hiwin rail
parentah Kode G, * uoo, * mmg, * Plt

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami