wartos

  • Indonesia Exhibition Notice

      Nama pameran: Pameran Perdagangan Produk Mesin dan Elektronik China 2020 Pameran Teknologi Daur Ulang dan Pengolahan Air Internasional Indonesia 2020 Jam buka: 28 – 29 Agustus 2020, pukul 10:00-18:00 30 Agustus 2019, pukul 10:00-17:00   Venue: Jakarta International Expo, Indones...
    Maca deui
  • Korea Exhibition Notice

    Welcome customers and partners to visit our booth to discuss further cooperation! We will be there with our newest ATC cnc router and Fiber lasr marking machines. Title SIMTOS 2020 (The 19th Seoul International Manufacturing Technology Show) Organizer Korea Machine ...
    Maca deui
  • AccTek baris hadir BUTECH 2019 pameran di Busan.

    Jumlah stan kami: K13 Butech di Busan mangrupa adil perdagangan internasional pikeun mesin, sarta dibagi kana loba sub-wewengkon, presenting mesin keur industri tangtu. Sajumlah exhibitors internasional nampilkeun di adil inovasi sarta tren maranéhanana pikeun industri. Datang bisa meunang di lebet hiji ...
    Maca deui