Cina Profesional High Precision Mini Serat laser Cuuting Mesin AKJ6040F Produsén na Supplier | AccTek

Profésional High Precision Mini Serat laser Cuuting Mesin AKJ6040F

Pondok Description:

Kaunggulan tina Serat laser cutter: 1.High Kekecapan-Laju motong gancang nyaéta dua kali leuwih luhur ti normal mesin motong laser. 2.Environment motong ramah-laser moal nyiptakeun gas sagala keur téhnologi motong husus pikeun lambar baja. 3.Lower Konsumsi-The konsumsi kakuatan mangrupa 20% -30% leuwih handap mesin motong laser biasa. 4.Maintenance bébas-Kanggo teh cutter serat laser, nu ngagambarkeun lensa anu henteu diperlukeun. Bakal mantuan mun ngahemat pisan waktu nalika optik ...


jéntré produk

Tags produk

Kaunggulan tina Serat laser cutter:
1.High Kekecapan-Laju motong gancang nyaéta dua kali leuwih luhur ti normal mesin motong laser.
2.Environment motong ramah-laser moal nyiptakeun gas sagala keur téhnologi motong husus pikeun lambar baja. 
3.Lower Konsumsi-The konsumsi kakuatan mangrupa 20% -30% leuwih handap mesin motong laser biasa. 
4.Maintenance bébas-Kanggo teh cutter serat laser, nu ngagambarkeun lensa anu henteu diperlukeun. Bakal mantuan mun ngahemat loba waktu nalika jalur optik disaluyukeun. The laser generator kalawan hirupna panjang nu teu kudu ngurusan salila pamakéan

Utamana konfigurasi:
#Working aréa: 600 * 400mm
#Laser generator 500w, brand Raycus, pangalusna di Cina
motong sirah #Good kualitas WSX kalawan otomatis handap Sistim
#CYPCUT controller Sistim
#Taiwain Hiwin pituduh pasagi rel
#High precision Taiwn TBI bola transmisi screw
#Japanese 750w motor servo Panasonic tur supir keur X,
bola transmisi screw Dual pikeun Y sumbu
sumbu #Z kalawan 400w Panasonic servo
#French Schneider Electronic komponén
#Taiwan Airtac unsur pneumatic
#Industrial chiller cai
sistim #Purging
#PC kaasup 

aplikasi :
AKJ6040F dirancang husus pikeun motong precision tinggi. Hal ieu loba dipaké dina mesin, microelectronics, gelas, éléktronika jeung industri lianna, nu boga syarat tinggi dina akurasi motong.
Profésional pikeun motong rupa tina lambaran ipis logam, plat stainless steel, sepré galvanized, plat electrolytic jeung bahan logam lianna.

IMG_20170720_163437    IMG_20170720_163422

4    IMG_20170720_154907

data teknis:

1-konfigurasi & parameter teknis

aréa gawe

  600 * 400mm

kakuatan laser

500w / 750w / 1000w

System kontrol

 Cypcut

Guide rail

 Taiwan HIWIN linier pituduh rail

pangiriman

Taiwan TBI grinding precision screw drive

komponén éléktronik

Perancis Schneider

motor

motor servo Panasonic Jepang

Max Speed

40m / mnt

akurasi positioning ulang

0.008mm ±

Akselerasi maksimum

0.5G

lebar garis mnt

0.1mm

Syarat kakuatan

380V, 50 / 60Hz

cooling Jalan

 cooling cai

          Mesin hawa Operasi

   0 ℃ -40 ℃

           Format grafis dirojong

AI, BMP, DST, DXF, DXP, PLT

             Dimensi sanggeus pakét

 Mesin: 2280 * 2240 * 1870mm

chiller cai: 1300 * 1100 * 1260mm

                         beurat

1500KG

2- bagian Standar mesin

nami

spésifikasi

kuantitas

 

awakna mesin

1300 * 900mm aréa digawé

1 set

 

generator laser

standar

1 set

 

chiller cai

cooling sirah laser sarta generator

1 set

 

sistim kontrol

Cypcut

1 set

 

sirah motong laser

Otomatis fungsi handap

1 set

 

lensa pelindung

standar

1 pc

 

lensa fokus

standar

1 set (2 PCS)

 

3- bagian Consumable mesin

nami

Pamakéan nandakeun hirup

Harga (USD)

kuantitas ngusulkeun

 

lensa pelindung

600 jam

30 / pc

5 PCS

 

lensa fokus

600 jam

300 / pic

2 susunan

 

biwirna pipa

600 jam

18 / pc

10 PCS

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami