Cina Reci 80w laser CO2 nyirian Mesin AK80C Produsén na Supplier | AccTek

Reci 80w laser CO2 nyirian Mesin AK80C

Pondok Description:

Fitur: 1. Ieu kadang boga screw a leupas jeung bentang hirup nyaeta salami 1,0000 jam; biaya pamakéan sarta perawatan pisan low; eta bisa tetep dina gawe lila; 2. software The boga kasaluyuan kuat; 3. Bisa malah inohong, laminate nyetél parameter jeung nilik tempat lampu infra red. 4. Sistem ngadalikeun software boga panganteur tina Windows, anu kompatibel jeung file kaluaran ku software kayaning CORELDRAW, AUTOCAD, Photoshop jsb; 5. Bisa ngarojong grap ...


jéntré produk

Tags produk

Fitur:  
1. Ieu kadang boga screw a leupas jeung bentang hirup nyaeta salami 1,0000 jam; biaya pamakéan sarta perawatan pisan low; eta bisa tetep dina gawe lila;
2. software The boga kasaluyuan kuat;
3. Bisa malah inohong, laminate nyetél parameter jeung nilik tempat lampu infra red.
4. Sistem ngadalikeun software boga panganteur tina Windows, anu kompatibel jeung file kaluaran ku software kayaning CORELDRAW, AUTOCAD, Photoshop jsb;
5. Bisa ngarojong format file grafis kayaning PLT, PCX, DXF, BMP jsb; sarta langsung nganggo fon kayaning SHX, TTF;
6. Éta ogé bisa ditandaan kode otomatis, jumlah runtuyan, tanggal angka angkatan, barkod jeung kode dua diménsi jeung saterusna.

Aplikasi:
1) Bahan .Applicable: kai, awi, jade, marmer, kaca organik, kristal, plastik, garments, kertas, kulit, karét, keramik, kaca jeung bahan nonmetal lianna.
2) industri .Applicable: iklan, seni karajinan, kulit, Toys, garments, modél, ngawangun upholster, sulaman komputerisasi jeung clipping, bungkusan jeung industri kertas.

1- (4)    1

parameter:

NO. model       AK80C CO2 laser mesin nyirian
laser daya Reci 80w (Reci 60w / 90w / 150w, Synrad10w / 30w / 60w pilihan)
Area ngagawekeun  110 * 110mm / 300 * 300mm
cooling Mode cooling cai
laser Panjang gelombang   10.64um
respon sareng 0.5ms
Frékuénsi pulsa 20-100KHz
nyirian Jerona ≤0.4mm
Speed ​​nyirian ≤8000mm / s
nyirian Galur 1-10 garis
Minimum Line Width 0.01mm
Aksara minimum 0.15mm
kabisaulangan akurasi 0.002mm ±
resolusi Rasio 0.1mm
nyirian Kandungan Téks, pola, titimangsa, barkod, jsb
System operasi Microsoft Windows XP atawa Windows 2000
kontrol Software Software Control EZCAD
Format grafis dirojong BMP, JPG, GIF, TGA, Ai, DXF, PLT, PNG, TIF, ai, DXF, DST, jsb
unit daya ≤1.2KW
Suhu operasi 5 ° C-40 ° C
Uap relatif ≤ 90%, teu kabut
suplai tegangan 220V / 50Hz / 10A

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami